Een marketing freelancer helpt een bedrijf als dat van jullie bij de strategische marketing. Dat doet de marketingadviseur op afstand en voor een aantal uur per maand.

marketing freelancer inhuren gouden ananas

Zoeken jullie een ervaren marketing freelancer die jullie helpt bij de realisatie van jullie groeiambities? Je weet wel een marketingadviseur die jullie integraal en onderbouwt adviseert op de integrale marketingaanpak? De marketingadviseur van de Gouden Ananas is jullie vrouw. Al vanaf 5 uur per maand, bekijk de marketingabonnement.

Als marketingadviseur merken we dat we bedrijven helpen met het aanbrengen van focus voor het marketingteam, door een profesionaliseringslag te maken. Dan wel bedrijven helpen om een marketingteam opzetten.

Liever eerst zelf aan de slag? Download het Gouden Marketingplan Template

marketingplan template download gratis

Dit template is opgesteld door strategisch marketingconsultant Sayna de Voogd. Ze stelde het samen op basis van meer dan 10 jaar ervaring, om zo ook jullie sneller naar groei te helpen.

Expertise van de Gouden Marketingconsultant

Met een marketing freelancer haal je ruime ervaring in huis.

Haal een marketingadviseur met meer dan 10 jaar ervaring in huis

Mijn naam is Sayna de Voogd en ik help al meer dan 10 jaar directie- en managementteams bij de realisatie van hun ambities. Wat mijn klanten gemeen hebben? Dat ze vaak directeur-grootaandeelhouder zijn en een investering in de Gouden Ananas een duidelijke keuze is voor groei.

marketingadviseur de goudenananas helpt bij het realiseren van de ambities

Sinds 2020 woon ik in ’s-Hertogenbosch en in mijn vrije tijd fitness ik, speel ik tennis en padel. Daarnaast besteed ik mijn tijd graag met vrienden en familie en zet ik me in voor mensen die het nodig hebben.

Naast mijn opleiding International Communication Studies, investeer ik graag in mijn kennis. Zo heb ik veel opleidingen en trainingen gevolgd. Waaronder Growth Hacking (Growth Tribe), Agile Management (CapGemini Academy), Scrum Master (Scrum Group), Design Thinking (Business School Beeckestijn), de post-academische opleiding Gedragsverandering (Behavioral Change Academy) en op het moment volg ik de opleiding Managementwetenschappen (Open Universiteit).

Klantenportfolio

klanten goudenananas

Makelaarskantoor (middelgroot)

De directie huurde de Gouden Ananas als marketingconsultant in op basis van een abonnementsvorm. Op deze manier wisten ze wat de kosten waren en konden ze van een hands-on aanpak van een marketing freelancer die doet wat nodig is. Van het maken van een gapanlayse en het herpositioneren van het merk. Het projectmanagement rondom de nieuwe visuele identiteit. Het doen van onderzoek en het maken van een marketingplan, het samenstellen van een marketingteam en werkstructuren. Het organiseren van teamsessies voor het hele bedrijf met thema’s als klantgedrevenheid.

Financiële dienstverlening

Van de strategische herpositionering van het bedrijf, tot de strategie en een heidagsessies met alle medewerkers van dit middelgrote bedrijf. Doordat het adviesbureau een abonnement bij de Gouden Ananas helpen we ze bij alles wat nodig is om de ambities te realiseren.

Klantervaringen

Nu vertellen we graag zelf hoe tof het is om met marketingadviseurs van de Gouden Ananas te werken, maar dat kunnen onze klanten je nog veel beter vertellen.