De Gouden Ananas staat voor de kracht van een goede marketingmix om organisaties en mensen te transformeren en tegelijkertijd een positieve impact op de samenleving te hebben. Daarom helpen we overheidsorganisaties en dienstverleners bij innovatieve ambities. 

Anno 2014

Sayna de Voogd richtte op 1 april 2014 – dit is geen grap – de Gouden Ananas op. In 2011 behaalde ze haar diploma International Communication Studies (Arnhem Business School), sindsdien heeft ze diverse cursussen gevolgd die relevant zijn in het werk dat ze doet. Ze heeft certificaten als Gedragsverandering (Behavioral Change Group), Scrum Master (Agile Scrum Group & Scrum.org), Design Thinking (Beeckenstijn Business School), Growth Hacking (Growth Tribe Academy) en momenteel volgt ze de master Managementwetenschappen (Open Universiteit).

Na 2 jaar in loondienst te hebben gewerkt, startte ze dus op die bewuste 1 april in 2014 met spaargeld op de bank en veel creativiteit. Ze is door de jaren regelmatig gevraagd als gastspreker op topics als ondernemerschap, organisatieidentiteit, innovatie en meer. Zo sprak ze onder andere bij diverse business clubs, expertsessies, bij de KVK en heeft ze gastcolleges verzorgd bij onder andere de Hogeschool Utrecht en MBO Utrecht

De afgelopen jaren publiceerde ze diverse publicaties over innovatie in het mkb, 4 Gouden C’s voor succesvolle communicatie en recent 51(!) Powertips voor directeuren die explosief succes willen.

Ook is ze bedenker van de serious game het Doelgroepen-spel, waarbij op een leuke, maar serieuze manier een zoektocht wordt gemaakt met (management)teams om doelgroepen te bepalen.

Door de jaren heen werkte ze met medewerkers in dienst en een flexibele schil van experts. Altijd met het oog op hoe klanten het beste van dienst te zijn.

In de afgelopen 10 jaar werkte de Gouden Ananas voor overheidsinstellingen, non-profitorganisaties en commerciële dienstverleners. Zij werden geholpen met uiteenlopende en uitdagende vraagstukken rondom groei, verandering en innovatie.

Sayna@GoudenAnanas.nl / 06 – 2700 6665

De Gouden aanpak is altijd op maat gemaakt, maar met een goed gevulde gestandaardiseerde toolbox. Met daarin tools ontworpen op basis van praktijk- en wetenschappelijke inzichten.

b2b marketingbureau utrecht De Gouden Ananas

Wie gingen je onder andere voor?

klanten goudenananas

De Gouden Ananas verscheen ook in diverse media

goudenananas in de media

Vrijblijvend kennismaken?

Neem dan contact op of stuur een WhatsApp-bericht.