0
+ Busines model innovatiesessies
0
Dagen duurt een innovatiesprint
0
+ Innovatietemplates en -sessies

Dit is onze Gouden Innovatie aanpak

Jullie willen als mkb-bedrijf aan de slag met innovatie? Mooi, de Gouden Ananas begeleidt jullie teams om tot resultaat te komen. Hierbij zorgen we voor kennisoverdracht en een plezierige werkwijze.

innovatie strategie templates

We werken op basis van Design ThinkingAgile en Growth Hacking principes,. Dat betekent onder andere dat we in design sprints van 2 weken werken, zo kunnen we snel testen wat werkt en wat niet.

innovatie strateeg inhuren
We hebben een uitgebreide toolkit om te innoveren. Denk aan templates, serious gaming, software tools en workshops. Indien nodig ontwikkelen we nieuwe manieren, want ook de Gouden Ananas innoveert non-stop.

Wat levert een samenwerking met een innovatie strategie bureau op?

Snelheid
De Gouden Ananas helpt jullie team te onderzoeken welke innovatiemethodes en innovatie strategieën het beste passen. 

Snel starten en zonder dikke plannen

Samen zorgen voor een behapbare en overzichtelijke aanpak. Mogelijk bestaat deze uit diverse innovatie strategieën of slechts uit één innovatie strategie.

 

Trial & error
 Maak je klaar voor een faal- en succescultuur. Waarom? Omdat we gaan innoveren! Dat betekent gericht trial en error. Dat doen we in een tempo met de juiste begeleiding van onze innovatie strateeg. 

Gouden Business Scan inclusief adviescall, gratis!

Nieuw: maak de Gouden Business Scan inclusief adviescall. Krijg daarmee inzichten in de stand van zaken bij jullie organisatie én maak GRATIS kennis met de Gouden Ananas. 

De scan bestaat uit diverse vragen over jullie organisatie van missie tot innovatie. Gemiddeld duurt het 3 minuten om de scan in te vullen. Je hoort binnen 2 werkdagen van ons om de adviescall in te plannen. En ja je krijgt het echt cadeau, dus geen verplichtingen achteraf! Waarom? Omdat we graag een handje helpen.

Fotocredits:

Post-its: Brands&People on Unsplash

Legopoppetjes: Markus Spiske on Unsplash 

Contact

Telefoonnummer