innovatie strateeg.

innovatie strategie

Hulp bij het ontwikkelen van een innovatie strategie?

De Gouden Ananas is je partner. Zoek je een innovatie strateeg die jullie bedrijf kan helpen bij het kiezen van innovatie strategieën? Of juist die ene innovatie strategie die bij jullie ideale klant past? De Gouden Ananas helpt je graag verder!

kick start jullie innovatie

Aan de slag met een innovatie-strategie voor je team of bedrijf?

Slim, want het helpt jullie om continu te verbeteren en wendbaar te zijn. Onze innovatiestrateeg helpt je graag. De Gouden Ananas brengt jarenlange strategische marketingervaring, design thinking en agile scrum mee. Daarmee zorgen we voor een aanpak waardoor jullie succesvoller en wendbaarder zijn. Nu en in de toekomst. Fijn hè? Zo krijgt jullie klant het beste, blijft het leuk voor  medewerkers (niet onbelangrijk met die gigantische te korten) én jullie blijven voor in de markt. 

Sneldheid: innovatie strategie om in actie te komen

We helpen je te onderzoeken welke innovatie methodes en dus innovatie strategie het beste passen. Bij jullie bedrijf en/of team. Zo zorgen we samen voor de gouden start. 

Starten: innovatie strategieën maar geen dikke plannen

Samen zorgen voor een behapbare en overzichtelijke aanpak. Mogelijk bestaat deze uit diverse innovatie strategieën of slechts uit één innovatie strategie.

Je krijgt van ons uiteraard een onderbouwt, maar geen ellenlang plan. Zie het meer als een plan van aanpak. Waarom? Omdat we gaan innoveren! Dat betekent gericht trial en error: proberen en falen opzoeken. En dat in een goed tempo met de juiste begeleiding van jullie persoonlijke innovatie strateeg. 

Met de juiste innovatie tactieken kom je verder

Denk aan serious gaming, growth hacking, innovatie workshops, design thinking sprints en meer. En als er iets nodig is, wat we nog niet in onze ‘innovatie toolkit’ hebben, dan ontwikkelen we dat on the spot, zoals dat zo mooi heet. Want ook de Gouden Ananas innoveert continu. 
 
Zullen we dan maar? 

Contactgegevens

Telefoonnummer

E-mailadres

Contact

Telefoonnummer

E-mailadres