• Vrijblijvend kennismaken?

    Je bent van harte welkom bij ons op kantoor of bel 085 – 060 0113

    Contact opnemen

Wie wil er nu niet Gouden Marketing voor zijn/haar bedrijf? De Gouden Ananas helpt jouw bedrijf te groeien. Hoe? Door strategisch te werk te gaan en het praktisch behapbaar en toepasbaar te maken. Ananasmarketeers® helpen je om van (geen) idee naar actie te bewegen.

79%

Uit onderzoek (Gouden Marketing Scan 2015, 2016) blijkt dat ruim 94% van de MKB ondernemers marketing belangrijk tot heel belangrijk vindt. Toch is het voor ruim 79% van deze ondernemers niet duidelijk wie de doelgroep is. En heeft slechts 57% een marketingstrategie. Naast marketing vindt een grote meerderheid (88,2%) ook innovatie belangrijk. Desondanks brengt 28% van de bedrijven nooit nieuwe diensten of producten op de markt. Van de bedrijven die dit wel doen, doen dit vaak maar eenmaal per jaar (37,6%).

Dit is de reden waarom wij groei-ambities van ondernemers en directeuren helpen realiseren: wij geloven dat een succesvolle ondernemer/directeur een betere werkgever is, waardoor zijn/haar medewerkers gelukkiger zijn op hun werk. En daardoor ook thuis een positievere bijdrage leveren. Wil je weten hoe wij jou hiermee kunnen helpen? Bekijk dan onze diensten-pagina.

Wil je weten wat onze klanten over ons zeggen?

Als we aan de slag gaan moeten we snel vaart maken en hebben we geen behoefte aan ellenlange marketingplannen die veel tijd kosten. In plaats daarvan hebben we liever 100 kleine overwinningen. Wat dat betreft sluiten de visies van Pridea en de Gouden Ananas goed op elkaar aan. In de samenwerking met Landal GreenParks was snelheid en flexibiliteit noodzakelijk. Het is fijn dat Sayna stappen zet, in beweging blijft, meedenkt, zaken snel oppakt en het gewoon doet. Haar kennis en ervaring stellen haar in staat dit te doen. Haar verfrissende kijk op de wereld en haar nuchtere blik op communicatie stelt ons in staat om ons te richten op waar wij goed in zijn; IdeaRealization en zorgen dat de medewerkers enthousiast en betrokken blijven.” – Michiel Dietvorst, co-founder van Pridea

Bekijk ook andere cases uit onze portfolio, klik hier.

Oprichter Sayna de Voogd over de Gouden Ananas

Ananasmarketing®?

“Ja… Ananasmarketing®, combineert op een verfrissende, prikkelende, effectieve, complete manier branding, communicatie, klantrelatie-management, marketing en sales (online en offline). We vergeten daarbij niet waar het om draait; jouw onderneming én je (potentiële) klant. Wij hebben een helicopter-aanpak; integrale marketing en innovatie. Waar nodig vliegen we voor leden uit het flexibele vaste Gouden Ananas team in.

Elk contactmoment laten tellen, voor zowel de ontvanger als voor jouw bedrijf. 
Soms vergeten ondernemers en marketeers dat van de 100 mensen die ze adresseren waarschijnlijk 99% niet op hun aanbod zit te wachten. Dat is niet erg, maar wel erg zonde als je om 1% te scoren (korte termijn) 99% waardeloze communicatie toestuurt (lange termijn). Dan maakt het ook niet uit via welk kanaal je dat doet. De uitdaging is dan ook om elk contactmoment te laten tellen, voor zowel de ontvanger als de verzender. En daar helpen wij graag bij.”

Tsja, we leggen de vinger soms op de pijnlijke plek, maar alleen als het noodzakelijk is om verder te kunnen gaan. Bij de Gouden Ananas geloven we in échte samenwerking tussen de klant en de ananasmarketeer(s)®. Samen verantwoordelijkheid nemen voor het resultaat, en er echt voor gaan. We vinden een leuke samenwerking enorm belangrijk omdat dat het (professionele) leven zoveel aangenamer maakt.

De specialisaties?

Vanuit de helicopterview ontwikkelen we, samen met jou en je team, een creatief, verfrissend en prikkelend concept dat speciaal is afgestemd op jullie markt. Vervolgens maken we het praktisch toepasbaar op week- en maandniveau, zodat je er meteen mee aan de slag kan. Indien nodig vliegen wij de juiste specialismen in uit ons Gouden Ananas team. Van strategie tot uitvoer, van online tot offline, wij helpen je verder.

Oh ja, we zijn ook bedreven in ananasmarketing®. Dit is een combinatie van klantcontact, branding, marketing, communicatie, sales en bedrijfsadvies. Het totaalpakket dus. Kortom, laten we het nu maar eens écht anders gaan doen.

Wil je meer weten of heb je een specifieke vraag?

Stuur een e-mail naar je contactpersoon: sayna@goudenananas.nl of bel 085 – 060 0113. Maak de Gouden Marketing Scan en krijg gratis concreet advies en tips voor de marketing van jouw bedrijf.