Het enige marketingabonnement dat jullie directie- en managementteam helpt bij groeiambitie.

Want concurrentievoordeel ontstaat door een goede marketingstrategie en marketingmix-aanpak. Dat weten niet alleen de ananasadviseurs van de Gouden Ananas, maar ook wetenschappelijk onderzoek toont dit aan. En dat is precies waar dit abonnement jullie aan helpt; maandelijks scherp advies op basis van ervaring en kennis. Dus willen jullie stappen maken op het gebied van marketing? Vanwege een:

Wat jullie beweegreden ook is. Het Gouden Marketingabonnement helpt jullie écht op weg. Want met dit abonnement heb je elke maand een aantal uren toegang tot een marketingadviseur met meer dan 10 jaar ervaring. Wil je liever de marketing uitbesteden? Klik dan hier.

marketingabonnement goudenananas

Al sinds 2015 helpen we directeuren en MT’s met ons marketingabonnement

Al in 2015 kregen we de vraag van een klant een directeur van ICT-bedrijf de vraag of we geen marketingabonnement aanboden voor ons advieswerk. Want in het kader van hun groeiambitie (in het kort; vervierdubbelen qua omzet, verdubbelen qua opdrachtgevers en verdubbelen qua aantal medewerkers), kon hij wel een vaste sparringpartner gebruiken. Hij wilde kunnen budgetteren op deze investering en het interesseerde hem niet of we alle uren elke maand op maakten.

“De ene maand zullen het er meer zijn, de andere maand minder. En weer een andere maand is het precies goed.” – aldus de directeur van het ICT-bedrijf.

Hij had vooral behoefte aan een adviseur met een marketingbril (de gehele mix), omdat zijn MT bestond uit sales, HRM, ICT en operationele managers. Op zijn verzoek spraken we een vast bedrag per maand af; het eerste marketingabonnement alla Gouden Ananas was een feit. En gingen we aan de slag. Samen voerden we onderzoeken uit, leiden we veranderprojecten en droegen we bij aan de groei van de organisatie.

Tip: Wat je vandaag ook doet download in elk geval dit template voor je collega

marketingplan template download gratis

Algemeen directeur van een vastgoedbedrijf in Utrecht

“Ik wilde graag de stok achter de deur dat er maandelijks een adviseur aansloot bij ons directie- en MT overleg. Zo hielden we het oog op onze doelstelling; groei. Waar nodig pakt de Gouden Ananas projectmanagement- en trainingsrollen op. Het is fantastisch om met zo een breed onderlegde adviseur te werken.”

Het marketingabonnement voor managementteams

Het Gouden marketingabonnement helpt managementteams zoals die van jou op weg naar de realisatie van de ambities. Of je de uren nu inzet voor groeisessies, serious gaming om doelgroepen te bepalen of het on the job coachen van marketingmedewerkers. It’s up to you. Want door de generalistische kennis kunnen de ananasadviseurs over de marketingstrategie en de gehele marketingmix adviseren. Of het nu gaat over online marketing, business model innovatie of prijsstelling.

Waar we zoal ananas van hebben gegeten:

Willen jullie graag advies en hulp bij de uitvoering?

De Gouden Ananas heeft een breed netwerk van experts, daarom kunnen wij met gemak het abonnement uitbreiden met uitvoerende werkzaamheden. Wel zo handig, mocht je daar zelf niet de juiste medewerkers voor hebben. Neem contact op voor een offerte op basis van jullie behoefte.

Een directeur over onze advisering op het gebied van marketing

Het marketingabonnement van de Gouden Ananas is echt anders

De meeste marketingabonnementen die je online tegenkomt gaan over de P van promotie uit mix. Ook wel marketingcommunicatie of een van de subdomeinen, zoals online marketing. Niets mis mee. Hartstikke belangrijk zelfs, maar ons marketingabonnement focust zich op daar waar het verschil van binnenuit naar buiten wordt gemaakt; een goede strategie, focus en actie. Op basis van organisatiedoelstellingen, marktinzichten door onderzoek werken we toe naar een aanpak. Staat de aanpak? Dan adviseren we in het kader van projectmanagement, implementatie en optimalisatie.

Algemeen directeur van een maatschappelijke instelling

“Wij stonden aan de vooravond van een organisatieverandering. Ik had de taken en teams van de oud-directeur (tevens de oprichter 30+ jaar geleden) overgenomen. Oude gewoonten moesten plaatsmaken voor onze maatschappelijke taak. Daarom wilde ik dat we een lerende organisatie werden, waarbij we continu de voelsprieten op juiste plek uit hadden staan. Dus niet eenmalig marktonderzoek, nee ik wilde dat mijn medewerkers leerden hoe ze dit oppakten. De ananasadviseur heeft mijn collega’s hierin begeleidt en actief kennis overgedragen. Nu kunnen de collega’s het zelf oppakken.”

Wat kost dat dan?

Nou heel eenvoudig je kiest het aantal uren (prijzen zijn indicatief en exclusief 21% btw).

De keuze hangt natuurlijk ook af van jullie overlegstructuur. Zo hebben we klanten die wekelijks managementoverleg hebben en twee wekelijks directieoverleg. Afhankelijk van jullie structuur spreken we samen een aantal vaste momenten af. Normaliter is dat bijvoorbeeld voorafgaand aan de meeting en tijdens. Plus extra activiteiten, zoals het projectmanagement om zaken in werking te stellen. Maar ook valt te denken aan het voorbereiden, ontwikkelen en organiseren van bijeenkomsten over strategie, business model innovatie, marktsegmentkeuze en meer. Op basis van een intakegesprek kunnen we samen een goede inschatting maken qua aantal uren dat passend is.

Daarnaast brengt een ananasadviseur een uitgebreid netwerk mee, zodat indien nodig de juiste hulp kan worden ingeschakeld om gemaakte keuzes snel te realiseren. Want bij de Gouden Ananas draait het om op een leuke manier versnellen. Spreekt je dit aan? Plan dan snel een kennismaking in.

Tot slot dit

Doe vandaag één van de volgende twee dingen: