Marketing coach

Sayna de Voogd helpt je focus in je marketing aanbrengen, zodat je bedrijf kan groeien.

Zoek je een marketing coach speciaal voor ondernemers en b2b marketeers?

Heb je het gevoel dat je 1.001 ballen hoog houdt, maar dat er maar weinig resultaat komt uit de marketinginspanningen van het bedrijf?

Als ervaren marketing coach help ik jou als ondernemer of marketeer om focus aan te brengen in de strategie en uitvoer. Zo benut je snel kansen, zodat je marketinginspanningen gaan renderen. Ik werk met een praktische en resultaatgerichte aanpak, die ik al 10 jaar toepas bij mijn mkb-klanten, zodat de marketing oplevert wat je voor ogen hebt.

Resultaatgericht. Persoonlijk. Direct toepasbaar.

Vraag vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek aan en ontdek meer over mijn manier van marketing coaching. 

marketing coach maak kennis met sayna de voogd

Wat kan je verwachten van mij als marketing coach?

marketing coach wekelijkse gesprekken

Wekelijkse 1-op-1 coaching call

In 1 uur bespreken we je activiteiten en de obstakels die je tegenkomt.

Samen zetten we concrete acties uit om de marketing te verbeteren.

marketing coach app

Tussentijdse ondersteuning via WhatsApp

Heb je tussendoor vragen? Geen probleem! App me gewoon via WhatsApp, zo leg je snel iets kleins voor en win je advies in. 

marketing coaching zorgt voor resultaat

Doelgericht werken aan resultaat

Met een template als leidraad maak je in no-time een gestructureerd plan.

Vervolgens sturen we continu bij op de juiste activiteiten en resultaat

marketing coach zorgt voor actiegerichte ideeën

Extra denkkracht en creativiteit

Ook krijg je praktische tips en inspiratie om je marketingskills te verbeteren en direct in de praktijk te brengen. Van contentideeën tot campagnes.

Een aantal bonussen als je mij inschakelt voor marketing coaching:

  • Een marketingplan template.
  • Een online schrijfcursus, om betere teksten voor je marketingteksten te schrijven.
  • Waardepropositie-canvas en business modelcanvas.
  • Een online cursus communicatiedoelstellingen formuleren. 
  • Alle whitepapers die ik schrijf. 
  • En alles wat ik verder nog ontwikkel (note: dat vind ik leuk om te doen, dus er volgt zeker meer).

“Een van onze marketingactiviteiten is het verzorgen van webinars. Met Sayna’s marketing coaching behaalden we twee keer zo veel inschrijvingen dan de doelstelling. Ze heeft geholpen met focus aan te brengen op twee kernactiviteiten om deelnemers te werven in plaats van losse flodders.” – Linda, Digital Transformation platform.

Handig een marketing coach met brede vakkennis

Mijn mkb-klanten willen niet voor elke marketingdiscipline betalen, en dat zouden ze wat mij betreft ook niet per definitie moeten willen. Mijn credo is altijd al geweest dat ik als marketingadviseur met een totaalaanpak kennis moet hebben van dat wat ik adviseer. Daarom voer ik de marketing van b2b marketingbureau Gouden Ananas grotendeels zelf uit.

Daarom heb ik brede kennis en ervaring opgedaan. Zo kan ik je direct helpen om te bepalen of disciplines geschikt zijn voor je business. Maar ook hoe je het van de grond krijgt. Daarnaast vind ik het als ondernemer en marketeer erg belangrijk om zelf ook op de hoogte te zijn van digital marketing-ontwikkelingen, daardoor is mijn kennis up-to-date. Hieronder vind je een impressie. Daarnaast heb ik ook ervaring in het coachen van managers en directieleden als het gaat om een marketingmindset en -management. 

marketing coach marketingplan

Marketingplannen maken

marketing coaching seo teksten

Zoekmachine-optimalisatie 

marketing coaching lead generatie

Leadgeneratie

marketing coaching tekstschrijven

Copywriting 

marketing coach conversie optimalisatie

Conversieoptimalisatie

marketing coaching social media marketing

Socialmedia-marketing

marketing coaching hoe ai inzetten

AI slim inzetten

E-mailmarketing

marketing coach copywriting

Contentmarketing

marketingcoach e-mail automation

E-mailautomation

Klinkt dit als het type marketing coaching die jou en je bedrijf verder helpen? Plan dan gratis een kennismaking in.

Misschien ken je mij of de Gouden Ananas van

Marketingbedrijf de Gouden Ananas staat op de shortlist van de Benelux Enterprise Awards 2024. Eerder is de door mij ontwikkelde serious game Doelgroepen Bepalen genomineerd voor de KvK-Innovatie top 100. Ik ben geregeld spreker bij ondernemersverenigingen, heidagen en geef van tijd tot tijd gastcolleges. Ook verscheen ik in media als NU, MT/Sprout, Frankwatching en Accountant.nl.

Marketingbedrijf de Gouden Ananas in de media

Als je dit herkent, is het tijd voor een marketing coach

Geen duidelijke idee bij succesvolle marketing?

marketing coaching

Altijd te weinig tijd door te weinig focus?

marketingcoach

Of resulteert het harde werk onvoldoende?

marketing coach voorkomt chaos

Waarom een marketing coach inhuren?

Houd jij ook alle ballen hoog?

Ben je druk met van alles en nog wat, waaronder ook marketing om het bedrijf te helpen groeien. Maar voelt het soms alsof je maar wat doet, omdat je het naast je andere werkzaamheden doet, of omdat er zoveel te doen is? Lees dan vooral verder. 

Marketing is complexer dan ooit.

Ondernemers en marketeers zoals jijzelf worden overspoeld met trends, platformen, tactieken, uitdagingen en mogelijkheden. Denk aan AI, zoals Chat GPT prompts voor marketeers, slimmer projectmanagement, medewerkerstekorten en ga zo maar door.

Door alles wat mogelijk is en je dagelijkse werkzaamheden, kan het soms moeilijk zijn om focus aan te brengen, zodat je ook doelgericht actie kan ondernemen. Want waar ga je je op focussen om het verschil te maken? Of als je al van alles probeert, maar niet het gewenste resultaat behaalt? Wat wordt dan je volgende stap?

Daar schiet ik je als marketing coach te hulp.

Ik help je helderheid en richting te vinden in je marketing. Mijn coaching helpt je om tot een gestructureerd plan te komen, die je helpt om niet meer, maar minder te doen, met meer resultaat. Mijn 1-op-1 begeleiding stemmen we uiteraard af op de specifieke uitdagingen van je bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat je niet alleen meer klanten en medewerkers aantrekt en behoudt, maar ook echt duurzame groei realiseert. Dat je vanuit je strategie ook antwoorden hebt op de vraagstukken van morgen en overmorgen. 

Je bent niet alleen. Ondernemers in en marketeers in het mkb komen wel vaker tijd te kort. Met mijn 12+ jaar ervaring word ik graag je marketing coach om je snel verder te helpen.
Sayna de Voogd
Oprichter Gouden Ananas

Waarom werkt deze vorm van marketing coaching voor jou?

Ik werk niet met een one-size-fits-all aanpak. In plaats daarvan luister ik naar jouw unieke uitdagingen en doelen en geef ik advies dat direct past bij jouw bedrijf en markt. Of je nu groeit, worstelt met focus, of gewoon meer uit je marketing wilt halen: ik ben er om je te helpen.

Focus op jouw groei, zonder onnodige ruis.

  • Stel je voor dat je eindelijk grip hebt op je marketing. Dat je niet langer verdwaald bent in trends en strategieën, maar helder weet wat werkt voor jouw bedrijf. Stel je voor dat je zonder stress je marketingdoelen bereikt, elke maand weer.

     

  • Deze coaching biedt je een vraagbaak met ervaring in het adviseren van vele ondernemers en marketeers.  Geen losse flarden advies, maar een gestructureerd marketingplan dat is afgestemd op jouw zakelijke doelen. Elke stap wordt onderbouwd met data en strategie.

Zij gingen je voor

Een greep uit de bedrijven die ik de afgelopen jaren heb geholpen als marketing coach en -adviseur.

Waarom ik je kan helpen

Met mijn ervaring in de zakelijke dienstverlening en b2b-markten weet ik precies wat ondernemers zoals jij nodig hebben. Jij hebt geen tijd te verliezen. Daarom bied ik coaching die je helpt om snel resultaten te boeken, zonder je te verliezen in de dagelijkse marketingoverload. We werken samen en ik ben je vaste marketing-sparringpartner, zowel in onze wekelijkse calls als via WhatsApp tussendoor. 

 

Waarom kan je bedrijf niet zonder goede marketing? Omdat het gaat over waardecreatie voor de klanten, de medewerkers en de markt. Non-stop, elke dag weer. Het gaat veel verder dan alleen maar de marketingcommunicatie van je bedrijf (je weet wel de website, advertenties, beursje hier en daar, social media en meer). Wat dan wel?

 

📦 De continue activiteit van dienst- en productontwikkeling en -verbetering.

💵 De prijsstrategie, wat is nu eigenlijk de sweetspot als het gaat om jullie prijzen?

🧑‍💻 Is het wel makkelijk genoeg om jullie diensten en producten aan te schaffen?

🔍 Yes vindbaarheid, zichtbaarheid, herkenbaarheid en de emotionele snaar raken horen er ook bij (marketingcommunicatie).

🧍‍♀️🧍Medewerkers, de juiste medewerkers vinden en behouden.

🚀 Alle processen die de waarde die jullie creëren bij de doelgroepen brengt.

⭐ Aantonen, je ziet het ook op deze pagina, dat jullie kwaliteit leveren.

🌳 Dit alles wil je doen met minimale negatieve impact op mens en milieu (vandaar dat ik me beschikbaar stel als online marketing coach).

Focus op doelgerichte activiteiten die meerwaarde creëren voor het bedrijf. Zoals hierboven al aangegeven: focus op activiteiten die waarde creëren voor de markt, klanten en medewerkers. 

“Vanuit de marketingstrategie hebben we maandelijkse blanco-papier-sessies. Wij brengen als directie een uitdaging in. Met creativiteit, kennis en energie helpt de Gouden Ananas ons om in één uur tijd oplossingsrichtingen te bedenken. Welke vervolgens worden uitgewerkt. Deze zijn altijd in lijn met onze identiteit en strategie.”

Ik dacht, wellicht vind je het fijn om te horen wat klanten zeggen over samenwerken met mij, dus bij deze nog 3 testimonials.

Plan een gratis kennismakingsgesprek in.

Ben je kaar om jouw marketing eindelijk serieus aan te pakken? Plan dan nu je kennismaking in. Wees er snel bij, want er zijn maar een paar slots per week. Ontdek wat marketing coaching voor jou en je bedrijf oplevert, het kost je slechts 30 minuten van je tijd.

Marketing bedrijf marketingbureau den bosch

Veelgestelde vragen over mij als marketing coach

Elke week heb je recht op een 1-op-1 coaching call via Teams. Deze duurt een uur. Daarnaast ben ik tussendoor bereikbaar voor kleine vragen via WhatsApp. 

Ik help je met het aanpakken van je marketinguitdagingen en kansen, door je te begeleiden in je strategie en uitvoering. We werken met een marketingplan template, en je krijgt praktische tips voor directe resultaten.

Dit heb ik de afgelopen jaren al veel gedaan voor mkb-directies, (sociale) ondernemers en b2b-marketeers.

Als jij verantwoordelijk bent voor de marketing binnen je bedrijf. En je worstelt met focus, groei of structuur, dan is deze marketing coaching ‘je-van-het’ voor jou. We stemmen het af op jouw specifieke situatie.

Mijn klanten omschrijven me als vriendelijk, loyaal, recht voor zijn raap en hard op de inhoud, zacht op de persoon. Daarnaast geven ze ook aan dat ik mijn adviezen en coaching altijd onderbouw, waardoor ze het enerzijds kunnen aannemen en er anderzijds van leren.

Daarnaast ben ik iemand die van serieus aanpakken en plezier maken houd, dus ik de calls zijn inhoudelijk en gezellig. Ik denk en werk snel. Daarnaast ben ik sportief, ik tennis, padel en fitness meerdere dagen per week, ook ga ik graag met vrienden of familie uiteten, naar het theater en reis ik graag. 

Waar help ik bedrijven nog meer mee?

Plan nu je kennismaking in.