Conspect is een succesvol ICT-bedrijf dat ICT-professionals detacheert, eigen software ontwikkelt en deze software implementeert en beheert bij klanten. Het bedrijf werkt al 15 jaar vrijwel exclusief voor A-merken. Dit succes wilde de directie versnellen. Niet alleen maar voor meer winst, maar vooral voor het binnenhalen voor interessante opdrachten voor hun collega’s. Want Conspect is zo een bedrijf dat oprecht veel om zijn medewerkers geeft. Daar houden wij wel van.

Hoe wij Conspect hebben geholpen? Onder andere door de gewenste identiteit; kernwaarden, missie en visie aan te scherpen. We maakten een gap-analyse inclusief actieplan om deze identiteit sneller te realiseren. Samen met het MT stelden we een marketingadvies-plan op inclusief strategie. Bij de implementatie namen we de rol van projectmanager op ons, we hielpen met het werven van de nieuwe marketingcollega en boden ondersteuning en training on the job.

Algemeen directeur Alfred over onze samenwerking

In de video hieronder vertelt directeur Alfred over onze samenwerking, dit na oplevering van de strategie en het begin van de implementatie. Inmiddels is de strategie succesvol geïmplementeerd, is er een nieuwe functie gecreëerd en is deze met onze hulp ingevuld. En nog steeds ondersteunen we het bedrijf met een steeds betere realisatie van de strategie en resultaten.

Enkele van de resultaten:

  • Er staat een concrete strategie voor zowel de arbeids- als commerciële doelgroepen.
  • We adviseerden na de implementatie om intern een marketingfunctie toe te voegen, omdat het continu uitbesteden te kostbaar is. We hielpen op verzoek bij het formuleren van het functieprofiel, de vacature en voerde gesprekken.
  • Training on the job van collega’s als het gaat om marketingtools.
  • Project- en coördinatie management met alle betrokken partijen voor de realisatie van de strategie.
  • Na de volledige implementatie zijn we nog altijd vraagbaak en sparringpartner voor de directie en de marketeer.

Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Wil je ook aan de slag met jullie ambities? Plan een vrijblijvende digitale kennismaking in met Sayna de Voogd.