Stappenplan SMART Communicatiedoelstellingen

Stappenplan SMART Communicatiedoelstellingen

SMART communicatiedoelstellingen maak je met dit stappenplan in een handomdraai.

Download gratis het stappenplan SMART Communicatiedoelstellingen maken.

SMART communicatiedoelstellingen template download

Ontdek de 8 stappen om supersnel concrete communicatiedoelstellingen te maken voor jouw volgende communicatieplan. Zonder te twijfelen of je voldoende aansluit op de organisatiedoelstellingen. Met dit SMART communciatiedoelstellingen template overtuig je de stakeholders in een handomdraai.

Kortom, stop met het verspillen van tijd en versnel je planvorming, zodat je in de praktijk kunt leren wat goed werkt aan je plan en wat niet.

Zelfs als je onzeker bent, nog niet zo lang plannen maakt of nu juist een keer plan met echte impact wil maken en realiseren.

Het stappenplan SMART Communicatiedoelstellingen maken bied je:

✅ Structuur en inzicht in waar te beginnen én eindigen als het gaat om het maken van SMART communicatiedoelstellingen.

✅ De supermakkelijke weg naar concrete SMART communicatiedoelstellingen – zonder twijfel.

✅ Hoe je afkomt van alle tijdrovende activiteiten rondom het opstellen van de SMART communicatiedoelstellingen en het -plan.

Wie helpt je op weg?

DIT EXCLUSIEVE stappenplan SMART communicatiedoelstellingen is gemaakt door Sayna de Voogd.

Sayna is een expert op het gebied van marketing, communicatie en gedragsverandering en heeft onder andere de directie van corporates, talloze directies van middelgrote bedrijven met groeiambitie en ook overheidsinstellingen geadviseerd over de vormgeving van de ambitie, de vertaling van hun ambities naar plannen en uitvoering.  

De afgelopen 10+ jaar heeft Sayna directies en marketing- en communicatieprofessionals geholpen om hun ambities te vertalen naar doelstellingen en plannen die succes opleveren.

Ze vat de stappen voor je samen in dit unieke stappenplan SMART Communicatiedoelstellingen maken. Zo wordt je stap voor stap begeleid om concrete SMART doelstellingen te formuleren, zodat je snel aan de slag kan met het schrijven van het plan, akkoord te krijgen en deze te realiseren en optimaliseren.

Zonder:

❌ Onzekerheid.

❌ Vertraging door mismatching met de organisatiedoelstellingen.

❌ Geen of foutieve aansluiting op de strategie en het plan.

Of wanneer je alles al geprobeerd hebt…. Sayna heeft al honderden professionals zoals jou geholpen en nu kun jij GRATIS toegang krijgen. Dus waar wacht je nog op?

Deel deze post

Gerelateerde posts

waardepropositie

Waardepropositie.

10 Vragen en antwoorden over de waardepropositie inclusief voorbeelden In dit artikel beantwoorden we 10 vragen over de waardepropositie. Heb jij een andere vraag, stuur

Lees verder
doelstellingen voorbeelden

Doelstellingen

Wat zijn doelstellingen? Doelstellingen zijn duidelijk gedefinieerde, specifieke en meetbare beoogde resultaten van een organisatie, cluster, afdeling, project, team en/of professional. Het schets een duidelijk

Lees verder
Sociale innovatie De Gouden Ananas legt de betekenis uit

Sociale innovatie

Wat is sociale innovatie? De betekenis van sociale innovatie gaat online alle kanten op, ook in de wetenschappelijke literatuur word je niet direct veel wijzer.

Lees verder

Organisatiedoelstellingen.

Wat zijn organisatiedoelstellingen? Organisatiedoelstellingen zijn de korte en middellange doelstellingen van een organisatie. Deze formuleert het management om de organisatie te leiden naar het realiseren

Lees verder