B2B Marketingbureau | 10+ jaar ervaring | Profiteer van de B2B expertise

Leuk kennis te maken, dit is jouw B2B marketingbureau. Een bureau dat als serieuze en toegewijde partner helpt bij het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen en -ambities. Dat doen we al 10 jaar voor MKB-directeuren zoals jij. De Gouden Ananas helpt je versnellen bij het behalen van de ambitie.

Je zoekt een b2b marketingbureau dat je helpt om de bedrijfsdoelstellingen te behalen? Een b2b marketingbureau dat verder kijkt dan enkel marketingcommunicatie, maar het merk, het businessmodel, de waardeproposities en de marketingmix strategisch naar een hoger niveau helpt tillen? Mooi, want daar helpt de Gouden Ananas al meer dan 10 jaar directeuren van MKB-bedrijven bij.

Als directeur weet je als geen ander dat de medewerkers klanten echt verder helpen. Alleen lukt het nog niet om dit succes door te blijven vertalen naar groei. Terwijl er aan ambitie geen gebrek is. Deze situatie kennen we als geen ander, want veel van de directeuren waarvoor we werken ervaren dit. Voordat we samen aan de slag gaan, staat marketing op een laagpitje, of ontbreekt het nog aan een scherpe visie en aanpak. Zo kun je je wellicht herkennen in het gegeven dat als jullie worden gebeld voor deelname aan een beurs als ICT-bedrijf of om te adverteren in het lokale suffertje als makelaarskantoor, de expertise van de verkoper vooral doorslaggevend is en niet een goed doordacht plan om de groei te realiseren. Zonde.

b2b marketingbureau den bosch de gouden ananas

Zoek jij een b2b marketingbureau dat helpt te versnellen?

Dat zijn wij. Doordat we brede kennis en ervaring meebrengen helpen we op alle vlakken versnellen. Van strategie tot het haarscherp analyseren van een probleem en het bieden van creatieve, succesvolle oplossingen. Want naast dat fun heel hoog in het vaandel staat, vinden we het ook belangrijk dat we resultaat behalen. Dat deden we onder andere voor onderstaande bedrijven:

Deze bedrijven gingen je voor

“De Gouden aanpak is er een waarbij er razensnel geschakeld wordt tussen de situatie en wat mogelijk is. Wij hadden met de directie en ananasadviseurs ‘blancopapier’-sessies waarbij we op basis van de strategie binnen een uur creatieve en succesvolle conceptoplossingen hadden voor onze organisatie-uitdagingen, zowel intern als extern. Soms baal ik wel dat we niet nog meer all-in zijn gegaan om er nog meer uit te halen” – Commercieel directeur financiële dienstverlener.


Waar helpt B2B Marketingbueau de Gouden Ananas bij?

Onderzoek

Interne en externe analyses

  • We analyseren de situatie en kansen.
  • We brengen de huidige en gewenste situatie in kaart.
  • Van interne analyses tot marktonderzoek

Strategie

Brand- en marketingstrategie

  • Van missie tot de marketingmix en propositieontwikkeling.
  • Van marketingleads genereren naar salesleads converteren.
  • Met en voor jullie collega’s.

Verbeteren

Blijvend doelstellingen behalen.

  • Maandelijkse sessies waarin we problemen direct aanpakken.
  • Hulp bij de implementatie en optimalisatie.
  • Het professionaliseren van sales- en marketingteams.

Waarom de Gouden Ananas?

Nee, we zijn niet het type B2B marketingbureau dat vijf minuten na aanvang van het gesprek begint over online kanalen. Maar wel het bureau dat werkt naar een solide plan dat haarfijn aansluit op de doelstellingen van jullie bedrijf. Want een goede marketingstrategie geeft niet alleen antwoord op hoe met marketingcommunicatie om te gaan. Maar juist vooral hoe jullie waarde creëren voor doelgroepen nu en in de toekomst. Want zoals Harvard Business Review het stelt; traditionele b2b marketing en sales zijn pasé. Het is tijd voor een verfrissende strategische aanpak.

Klinkt dat goed? Mooi, aangenaam, dit is de Gouden Ananas. Met meer dan 10 jaar advies ervaring, dé partner van directeuren in het bereiken van hun ambities.

Daarom de Gouden Ananas

Handige tool; vul de Gouden Marketing Scan van ons B2B marketingbueau in.

Wil je direct inzicht in de kansen en zwakke punten van jullie marketing? Met deze unieke scan, die je in vier minuten invult, krijg je snel inzichten in hoe het ervoor staat. Je ontvangt een korte analyse inclusief tips, gratis, omdat de Gouden Ananas gelooft in kennis delen.

gouden marketing scan

Het valt op als je anders dan andere B2B marketingbureau’s werkt

De vreemde eend in de bijt. Want ik durf te wedden dat je in je zoektocht naar een B2B marketingbureau, vooral veel online-marketingbureaus bent tegengekomen. Maar ja dat is waarschijnlijk niet helemaal wat je zoekt. Begrijp ons niet verkeerd ook online marketingcommunicatie is heel belangrijk, maar de kansen in marketing liggen gewoon niet alleen daar.

Dit valt andere directeuren tijdens onze samenwerking of kennismakingsgesprekken ook op. Kijk maar:

Wil je ook kennismaken? Plan gratis een adviesgesprek in van 30 minuten. Dan bespreken we de situatie en mogelijkheden.

Samenwerken aan jullie marketing

Als B2B marketing doen we wat nodig is om jullie te helpen succesvol te zijn. Hoe? Dat hangt natuurlijk af van de fase waarin jullie zitten. We werken samen met experts uit ons eigen netwerk en met jullie management-, marketing- en salesteam.

Wil je weten of ons B2B marketingbureau kan helpen bij jullie specifieke vraagstuk?

Neem contact op info [apenstaartje] goudenananas [punt] nl. Of plan een gratis adviescall in via de agenda hieronder.

Plan je adviescall in