Vacature template

vacaturetekst sjabloon download

Goedendag! Ga jij aan de slag met het werven van een nieuwe collega? En mag je een wervende tekst schrijven? Het Gouden Vacature Template begeleidt je stap voor stap. Het biedt structuur én geeft voorbeelden om sneller een goede vacature te schrijven. Wel zo handig!

Download het Gouden Vacature Template, hier.

Ga je binnenkort een vacature schrijven? Misschien schrijf je niet dagelijks vacatureteksten en kun je wel wat hulp gebruiken…

Download dan het Gouden Vacaturetekst Sjabloon en krijg:

  • Een goede structuur.
  • Je krijgt namelijk een overzicht van onderdelen inclusief voorbeelden.
  • Tips ter voorbereiding.
  • Vul het sjabloon in én je vacature is klaar.

Bedank ons later, download het sjabloon nu!

Daarom wil je dit template van de Gouden Ananas

Waarom wil je dit vacature sjabloon hebben? Simpel, omdat het je helpt betere vacatureteksten te schrijven. De afgelopen 10 jaar lieten organisaties uit verschillende sectoren de Gouden Ananas hun vacatureteksten lieten schrijven. En die kennis hebben we in het sjabloon verwerkt, zodat het jouw werk makkelijker maakt.

Voor wie is het vacature sjabloon gemaakt?

Ben je ondernemer, HR- of marketingprofessional? En is je gevraagd om een vacature te maken? Maar doe je dit niet dagelijks of wil je dit anders doen? Dan is het template voor jou gemaakt. Het Gouden Vacaturetekst Sjabloon gebruiken levert je veel op:

  1. Structuur: Het vacature sjabloon biedt een solide basis voor het opstellen van een vacaturetekst met een duidelijke structuur. Dit zorgt ervoor dat de tekst gemakkelijk te begrijpen is voor potentiële kandidaten en helpt om de boodschap van de vacature effectief over te brengen.
  2. Tijdsbesparing: Aangezien het schrijven van vacatureteksten geen dagelijkse taak voor je is, kan het downloaden van een sjabloon aanzienlijke tijdsbesparing opleveren. Want het bevat naast de eerder genoemde structuur inspiratie aan de hand van voorbeelden. Hierdoor verloopt het opstellen van de tekst veel efficiënter.
  3. Voorbeeldteksten: Per onderdeel krijg je een voorbeeld in de vacature template, dat is handig, want voorbeelden inspireren je voor je eigen tekst. En inspiratie is een must bij het schrijven van teksten, anders duurt het alleen maar langer. Om dit effect nog meer aan te moedigen, is het voorbeeld een beetje extreem. En dat doen we met opzet, want tussen hoe jullie nu teksten schrijven en wat er in het voorbeeld staat is nog best ruimte om positie te kiezen.
  4. Tips ter voorbereiding: Het bevat tips over de voorbereiding die je kunt treffen voordat je gaat schrijven. Ook dit zorgt voor tijdsbesparing tijdens het schrijfproces.
  5. Gemakkelijk invullen: Door het vacaturetekst sjabloon in te vullen, wordt het proces van het schrijven van de vacaturetekst vereenvoudigd. Het helpt om ervoor te zorgen dat alle benodigde informatie wordt opgenomen en dat er geen belangrijke details worden overgeslagen.

Kortom, het gebruik van het Gouden Vacature Template bied je houvast.