Je zoekt een (digitaal) strategisch marketingadvies bureau in ’s-Hertogenbosch? Mooi, want Marketingbureau de Gouden Ananas is de geschikte partner. Door de jaren heen hielpen we al veel bedrijven met hun B2B marketingvraagstukken en B2C marketingadviezen. Op deze pagina vind je meer informatie over:

Over de Gouden Ananas het strategisch marketing adviesbureau in ’s-Hertogenbosch

Het B2B online marketing bureau de Gouden Ananas bestaat sinds 2014 en heeft door de jaren heen diverse directies en managers geadviseerd en ontzorgt in het opzetten en optimaliseren van hun offline en online marketing. Hieronder vind je enkele referenties, wil je meer van het werk van dit strategisch marketing bureau zien? Bekijk dan het klantenportfolio.

De Gouden Ananas adviseerde de afgelopen jaren in diverse sectoren waaronder vastgoed, ICT, financieel, leisure, verzekeringen, B2B e-commerce, opleiders, transport, start-ups en meer.

ICT-bedrijf

ict bedrijf ervaringen marketing bureau video

Leisurelandal greenparks reveiw

Vastgoedsparringpartner directie

De Gouden Ananas werkt lean, waardoor je geen kosten betaald aan overhead en andere zaken. Door het brede netwerk van de marketingadviseur Sayna de Voogd kan vrijwel aan elke strategie en campagne invulling worden gegeven.

Waarom een goede marketingstrategie je helpt bij het bereiken van doelstellingen

Een goede marketingstrategie helpt je bedrijf om de marketing- & communicatie-activiteiten gericht in te zetten, om de bedrijfs- en commerciële doelstellingen te bereiken. Hierdoor wordt je team minder geleid door de waan van de dag en meer door wat op de korte, middel en lange termijn bijdraagt aan het behalen van successen. Een marketingstrategie vraagt aan het begin een investering qua geld en tijd, maar bespaart op den duur geld en tijd aan sporadische activiteiten die niets opleveren.

Veel van de klanten van de Gouden Ananas deden aan ad hoc marketing voordat ze met ons samenwerkten. De marketingactiviteiten waren (meestal) afhankelijk van de verkoopvaardigheden van de telefonische verkopers van beurzen, vakbladen, websitebouwers, enzovoorts. Nu hebben ze een continue stroom van leads. Wil je dat ook af? Lees dan snel verder.

Wat doet een B2B online marketingbureau voor je bedrijf?

De Gouden Ananas is een strategisch marketing bureau. Naast strategisch marketing advies, pakken we ook de implementatie van het advies op. Natuurlijk ondersteunen we indien nodig ook in de uitvoering en optimalisatie van de marketingcommunicatie van je bedrijf.

Grofweg helpt de Gouden Ananas hierbij:

 • Offline en online marketingstrategie
 • Positionering
 • Implementatie strategie
 • Uitvoering marketingcommunicatie o.b.v. strategie
 • Optimalisatie van marketingcommunicatie

De Gouden Ananas hanteert een integrale aanpak, wat betekent dat we online en offline marketing naadloos laten aansluiten. Daarnaast zijn de specialisaties digital marketing, content marketing, social media marketing en marketing automation.

Van A-Z zien projecten voor de klanten er als volgt uit:

 • Marketingdoelstellingen

  Op basis van de bedrijfs- en commerciële doelstellingen

 • Doelgroep bepaling

  Met behulp van een serious game

  Doelgroep bepaling

 • Strategie

  Inclusief tactiek en middelenmix

 • Uitvoering & optimalisatie

  Nu begint het harde werk echt. Resultaten boeken.

  Milestone Content goes here

  Uitvoering & optimalisatie

Hoe gaat een b2b (online) marketing bureau te werk?

Allereerst is het belangrijk te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Bij een kennismakingsgesprek (vanwege Covid-19 telefonisch), bespreken we jullie organisatie en  doelstellingen. Achterhalen we de vraagstukken, bespreken we een passende aanpak en het beschikbare budget. Deze verwerken we in een offerte. Na akkoord gaan we aan de slag. De Gouden Ananas helpt bedrijven  bij strategisch advies, implementatiemanagement, ondersteuning in de uitvoer en optimalisatie van de resultaten.

Wat zijn de kosten om een marketingbureau in te huren?

De kosten van het inhuren van een marketingbureau zijn vanzelfsprekend afhankelijk van wat het voor je gaat doen. Voor het strategisch advies start het bij € 5.000. Voor de begeleiding van de implementatie en het aansturen van bijvoorbeeld webbouwers, designers en advertentiebureaus is het starttarief ongeveer € 2.500, dit is sterk afhankelijk van hoeveel jullie zelf kunnen en willen doen. Bij het uitbesteden van de marketing kun je denken aan een maandtarief vanaf € 999,00. De prijzen zijn indicatief en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Wil je een kennismaking met dit strategisch marketing adviesbureau?

Vul dan je gegevens in en we nemen contact met je op.