sparringpartner directie brecheisen

De directie en het team van Brecheisen Makelaars staan al meer dan 40 jaar bekend om hun slimme manier van makelen en ondernemen. Naast de particuliere markt, is het bedrijf meer dan succesvol in de bedrijf—onroerendgoed markt. In de regio Utrecht en landelijk gezien is het een grote speler. Wij gingen samenwerken om het succes te vertalen naar een marketingaanpak, inmiddels helpen we het bedrijf met de invulling hiervan met een eigen marketingteam. En sparren we met directie over huidige en toekomstige uitdagingen. Naast maandelijks overleg, verzorgen we diverse keren per een strategiesessie met het gehele bedrijf. Bij Brecheisen zijn we aanjager en ondersteuner van het opzetten van een interne duurzame marketingoplossing. Hierbij is een van de collega’s momenteel druk bezig.

Kunnen jullie hulp gebruiken bij jullie groei-ambities? En ben je benieuwd of we kunnen helpen? Plan een kennismaking in.

Enkele van de resultaten:

  • 4x per jaar strategiesessies met het hele bedrijf.
  • Nieuwe onderscheidende huisstijl & website.

Verder 

  • We implementeren momenteel een interne marketingoplossing. Wat betekent dat we met een vaste marketingmedewerker binnen het bedrijf bij directie en management marketing continu op de agenda zetten.
  • Daarnaast sparren we maandelijks/twee maandelijks met marketing en/of directie.
  • Waar nodig denken we mee en geven we advies.