Wegens succes aangeboden: maandelijks een marketingexpert aan tafel.

Beste ondernemer, heb je geen marketeer in dienst? Of onvoldoende capaciteit omdat jouw marketeers overlopen qua werk? Profiteer net als onze klanten van onze kennis en flexibiliteit.

Zo houd je jullie bedrijf klant- en marktgericht én innovatief. Gewoon samen met een ananasmarketeer die maandelijks aansluit. Gegarandeerd een verfrissende kijk op jullie zaak én creativiteit en praktisch uitvoerbare tips. We springen eenvoudig in, denken én doen mee. Wat werkt nu écht voor jullie bedrijf én de doelgroepen? Wij helpen je het in kaart te brengen.

Voordelen:

  • In-house creativiteit en praktische kijk
  • Sparringspartner
  • Altijd en overal je marketingvraag stellen aan professionele marketeers
  • Marketingactiviteiten meten en optimaliseren
  • Duidelijk in kaart welke marketingactiviteiten opleveren en welke niet
  • Resultaat: meer uit je marketingactiviteiten halen

Handig, een voorbeeld uit de praktijk

Wie: Zakelijk dienstverlener, 60 medewerkers, lokaal marktleider.

Wat: Maandelijks bijwonen van het marketingoverleg van directie en extern adviseur, projectmanagementadvies, uitvoerende werkzaamheden.

Waarom het werkt: De eindverantwoordelijkheid van de marketing ligt bij de algemeen directeur. Deze heeft het te druk en heeft te weinig vakkennis om de marketing succesvol te bedrijven. Door extern advies in te winnen kan dit bedrijf zich onderscheiden van concurrentie binnen een markt die letterlijk alleen naar de concurrent kijkt, in plaats van naar de klant en de toekomst.

Dit bedrijf vertrouwt op de kennis, expertise en ervaring van de Gouden Ananas. Daarbij wordt er gewaardeerd dat de Gouden Ananas geen advies opdringt, maar meerdere opties (inclusief redenering) uitlegt, waarna het bedrijf ook snapt waarom een bepaald advies wordt gegeven.

En nog een voorbeeld uit de praktijk

Wie: Zakelijk financieel dienstverlener, 100 medewerkers. Landelijk actief.

Wat: Op afroep strategisch sparren met en adviseren van de directie én marketeer, waarbij flexibiliteit erg belangrijk is. Soms gebeurt dit meerdere keren per week, soms een periode niet. De Gouden Ananas neemt naast strategische werkzaamheden ook uitvoerende op zich.

Waarom het werkt: Het bedrijf heeft een marketeer in dienst die erg druk is met andere werkzaamheden en 10 jaar bij het bedrijf werkt. Marketing in het algemeen blijft zich snel ontwikkelen, en het is dan ook een uitdaging om altijd de meest recente marketingkennis in huis te hebben. Dit bedrijf vindt het prettig samenwerken met de ananasmarketeers omdat er snel geschakeld wordt, een frisse blik is en een helikopterview.

Meer weten? Laat je gegevens achter of bel ons op en maak een afspraak:

Neem contact met ons op:

Laat ons jou bellen: