Strategisch
marketingbureau

Klaar om aan de slag te gaan met een strategisch marketingbureau?

Zeg jij tegen één of meer vragen ‘ja’? Dan helpen we je graag verder:

  • Ben je op zoek naar een strategisch marketingbureau dat jou en je team helpt de doelstellingen te realiseren?
  • Zoek je een marketingbureau dat marketingadvies geeft over de hele marketingmix? En je mensen hierin meeneemt zodat zij het ook leren?

Was je antwoord op meer dan één vraag ja? Mooi, lees dan snel verder. Want de Gouden Ananas uit Den Bosch is hét strategische marketingadviesbureau dat je verder gaat helpen.

Hoe kan strategisch marketingbureau de Gouden Ananas helpen?

 

We nemen een bak kennis en ervaring mee én een snelle, maar grondige manier van werken.

We helpen leiderschapsteams van bedrijven in het midden en groot bedrijf al sinds 2014. En helpen jou ook graag de volgende stap te nemen.

Waarmee? Inzicht en kennis geven op de voor jullie wellicht ongebaande wegen, zodat de doelstellingen sneller worden bereikt.

Hoe dan? Door strategisch marketingadvies te geven in de vorm van adviesgesprekken, sessies om de stakeholders te betrekken en de inhoud vorm te laten geven en coaching on the job. 

Eén van onze klanten vertellen je graag meer over hoe we hen verder hielpen.

Wil je direct weten of we jullie kunnen helpen bij jullie vraagstuk? Neem dan direct contact op, dan plannen we een digitale kennismaking in. Tot snel.

Wat doet een strategisch marketingbureau zoals de Gouden Ananas?

We helpen je de stappen te zetten op ongebaande wegen. Met een verfrissende aanpak, structuur en een duidelijke aanpak afgestemd op jouw hulpvraag. Hoe dat eruit ziet vertellen we graag tijdens een kennismaking. 

Met onze 10 jaar ervaring in strategie en planning helpen we je om sneller te groeien. Dit hoeft echt niet over omzetgroei te gaan (mag wel), impact (sociaal/ecologisch) mag, graag zelfs. Want na jarenlang commerciële bedrijven te hebben geholpen, helpen we steeds meer organisaties die naast werkgelegenheid ook iets anders moois toevoegen aan onze maatschappij.

Integraal advies van de huidige tot aan de gewenste situatie. De cultuur, de marketingmix en alles daar tussen in. Behalve finance, daar doen we niets mee.

We stippelen de weg uit, verzorgen sessies voor inhoudelijke kennisoverdracht (tweerichting) en zorgen dat acties worden opgepakt.

We werken graag en goed met mensen. Van het leiderschapsteam tot de mensen die het waarmaken bij collega’s en klanten. 

We helpen organisaties op verschillende manieren.

We kijken hierbij echt wat nodig is, ben je toch nieuwsgierig naar iets van kaders bekijk

Enkele van de gebieden waarbij we helpen: de marketingmix en gedragsverandering die nodig is voor een groeimindset. Maar ook klant- en medewerkeronderzoek en analyses. Kortom, we doen wat nodig is om vooruit te kunnen. 

Wil je ook aan de slag met jullie ambities?

Wacht dan niet langer en plan een digitale kennismaking in. 

Contact

Telefoonnummer