Beste bestuurder, 

Heb je de brief en de bingo ontvangen? Mooi. Hopelijk hebben jullie er iets aan. Misschien denk je zelfs, leuk, maar waarom krijg ik dit van de Gouden Ananas? Nou, omdat we organisatie graag helpen bij het maken van hun sociale impact. 

Wil je weten waar de Gouden Ananas je zoal bij kan helpen? We zetten het voor je op een rijtje:

Experimenteren

Zoals Einstein al zei “We cannot solve our problems with the same thinking we used to create them.” Niet dat jullie dingen nu heel fout doen, het moet misschien alleen anders.

De Gouden Ananas heeft verrassend weinig ervaring in jullie werk en bijzonder veel ervaring in het adviseren en helpen van organisaties met nieuwe dingen doen of zaken anders doen. 

Zo werken we -as we speak- samen met een Provincie in het oosten van het land, om de woningzoekenden een stem te geven in het proces. 

Gedrag veranderen

Met jarenlange ervaring in het leiderschap en medewerkers anders over hun werk en toegevoegde waarde laten denken en handelen, strategische marketing en marketingcommunicatie weten we hoe doelgedrag vast te stellen en te helpen realiseren.  

Denk aan een attitude verandering, maar ook verandering in gedrag iets wel of niet aanschaffen. Dat deden we voor tientallen organisaties waarbij ook over casussen bij NS werd geadviseerd. 

Anders werken 

Vraagstukken van  onze klanten brengen al jaren verandering met zich mee. Vaak komen ze op het met een marketing- of soms communicatievraagstuk binnen. Maar als een organisatie klantgerichter of innovatiever moet werken, vraagt dit om interne verandering alvorens je dit de buitenwereld kunt vertellen en vooral kunt laten ervaren. Dit deed de Gouden Ananas onder andere voor de Omgevingsdienst Regio Utrecht, Landal Greenparks, Univé en diverse makelaars waaronder Brecheisen Makelaars

Kennismaken?

Wil je weten hoe de Gouden Ananas werkt? Of wat het voor jouw organisatie kan doen? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met adviseur Sayna de Voogd. De keuze is aan jou.

Stuur een mailtje naar Sayn of bel haar op 06 – 2700 6665.