0
+ Organisaties gingen je voor
0
+ Jaar advieservaring
0
Minuten om de scan te maken

Krijg snel inzicht in en advies over de prio's om jullie ambities te realiseren.

call

Maak in 3 minuten de Gouden Business Scan, gewoon online, zonder gedoe. De adviescall plannen we na afloop zo snel mogelijk in.

gouden business scan

De scan zit vol met nuttige vragen om eens bij te stil te staan. Denk aan vragen over de missie & visie, de organisatiedoelstellingen en over de marktkennis.

Met wie krijg je de adviescall?

Met mij, Sayna de Voogd. De afgelopen 10+ jaar heb ik tientallen directie- en managementteams geadviseerd. Met als resultaat groei in onder andere hun winst, het medewerkersbestand en hun maatschappelijke waarde en –relevantie.

Serieus en gestructureerd met ambities aan de slag gaan, is anno 2023 van essentieel belang voor je organisatie. Met mijn ervaring kan ik je vertellen HOE je dit doet en WAT je moet aanpakken om de volgende stap te zetten. Want, de Gouden Ananas is strategisch sterk en verfrissend praktisch.

In mijn werk combineer ik Praktijk + Kennis + Samenwerking om tot de beste resultaten te komen. Mijn kracht zit hem in het snelle schakelen, het direct toelichten van mijn adviezen en het leiderschap en de medewerkers betrekken bij verandering. 

Testimonial Alfred directeur IT-bedrijf in de Randstad

“Sayna heeft ons geholpen met het aanbrengen van focus om te kunnen groeien als IT-bedrijf. Die groei zat hem in zowel het medewerkers- als klantenbestand. Ze is in staat om snel te denken, te schakelen en te adviseren. En haar advies komt altijd met onderbouwing, dat spreekt me aan.”

Razend snel inzicht in jullie prio’s.

Focus op o.a. mensen, innovatie en marketing. 

Gratis adviescall met een ervaren adviseur.

Binnen 3 minuten maak je de scan.

Zet je aan het denken over de eerst volgende stap.

Speciaal voor directies en management.

Testimonial Monica directeur Financieel adviesbureau in de Randstad

“De Gouden Ananas heeft ons team tijdens onze Heidagen aan het werk gezet met de invulling van een nieuwe missie en visie, organisatiedoelstellingen en bedrijfsstrategie. Met als resultaat hoge betrokkenheid bij de executie.”

Maak de de Gouden Business Scan nu tijdelijk GRATIS

Je leest het goed; tijdelijk gratis. Waarom je die gratis krijgt? Omdat de Gouden Ananas gelooft in non-stop ontwikkeling van organisaties en hun teams. Het aanbod is nog beperkt geldig dus waar wacht je op?

Uren
Minuten
Seconden

Klaar voor de start? Go! 

Contact

Telefoonnummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *