Hoe? Met de enige serious game die helpt meer te leren over stakeholders en doegroepen

Maak plannen met nog meer effect en impact

Je bent adviseur geworden om impact te maken. Misschien sprak het onderwerp, de doelgroep of juist de complexiteit van de problemen je aan. Maar ondertussen vraag je jezelf ook weleens af: maak ik voldoende impact? Kan het nog beter? Het antwoord is ja.

Mijn naam is Sayna de Voogd. Met meer dan 10 jaar ervaring als strategisch adviseur help ik teams om waarde te creëren voor hun stakeholders en doelgroepen. Mijn kennis en ervaring verwerkte ik in een unieke serieus game die jou en je team in korte tijd voorziet van de juiste kennis om meer uit beleidsplannen te halen. Niet alleen heel leuk, maar ook nuttig voor meer impact.

Gebeurt er nu dit?


“Ik vond dit echt een eye-opener. In mijn werk als adviseur word ik vaak beperkt door tijd en geld. Deze training liet me zien hoe belangrijk het is om niet te vertrouwen op aannames, maar op gedegen onderzoek.” – Adviseur bij de Rijksoverheid


Willen jullie dit?


“Ik vind het een mooi initiatief en broodnodig ook! Het fijne is ook dat de tijdsinvestering redelijk beperkt is.” – Regisseur woningbouw


Deze bedrijven gingen je voor

Ontdek de kracht van serious gaming

Waarom serious gaming?

Het stelt ons in staat om in een sessie van slechts 4 uur mijn kennis en ervaring met jouw team te delen. Nu houd ik zelf best van een spelletje en vind ik het belangrijk dat ook serieuze en complexe zaken op een leuke manier worden behandeld. Maar belangrijker nog is dat naast dat het leuk is, er op een effectieve manier wordt geleerd. Wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat serious gaming de leerervaring en de retentie van kennis verbetert vergeleken met traditionele trainingsmethoden.


“Wat een toffe manier om samen na te denken over hoe je stakeholdermanagement tijdig en goed oppakt. Ik overweeg dit als invulling van een beleidsdag.” – Senior manager ziekenhuis


game sessie effectievere impactvollere plannen

Dit mag je verwachten

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wil je weten hoe deze sessie werkt? Plan dan een gratis Teams-afspraak met de sessie-ontwikkelaar Sayna de Voogd in. Tijdens dit gesprek bespreken jullie het team en de casussen en kijken jullie of deze aanpak de juiste is. Waarom wachten tot morgen als je vandaag al kunt beginnen met transformatie?

Waarom kiezen anderen voor de Gouden Ananas?

Met meer dan 10 jaar ervaring in het helpen van teams binnen (non-)profit- en overheidsorganisaties, weet ik wat werkt. Recent presenteerde ik voor een groep beleids- en communciatieadviseurs de resultaten van een onderzoek dat ik uitvoerde voor een door mij ontwikkelt gedragsveranderingsprogramma in de woningbouw. Na een simpele ja/nee-vraag bleek dat ook professionals vaak aannames maken. Een deelnemer merkte op dat landelijke onderzoeken niet altijd passen bij lokale behoeften. Samen ontdekten we een betere aanpak. En daar ben ik goed in, kennis overdragen en aanzetten tot slimmere stappen om de doelen te behalen.

Wat anderen zeggen

“Onze manier van werken is drastisch verbeterd. De serious game sessie zorgde ervoor dat we veel beter begrijpen voor wie we het doen en waarom.” – Teammanager van meerdere adviseurs.

Dit houdt de sessie voor adviseurs in

De sessie met het spel bestaat uit verschillende elementen. De verhaallijn is als volgt; je team is op expeditie om de doelgroepen en stakeholders beter te leren kennen. Ze gaan in teams aan de slag met het opstellen van een profielschets. Door diverse type opdrachten krijgen ze de juiste handvatten dit te doen.

Wat levert de Teams-call je op?

Willen jullie ook effectievere en impactvollere plannen maken? Plan dan nu een gratis kennismakingsgesprek.

Veelgestelde vragen over de sessie

Voor wie is deze sessie bedoeld?

Deze is sessie is geschikt voor professionals die beleids- en communciatieadviezen schrijven.

Hoelang duurt de sessie?

De sessie is beschikbaar vanaf vier uur, een dagdeel.

Wie verzorgt de sessie?

De sessie wordt verzorgd door adviseur Sayna de Voogd met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van waarde creatie voor specifieke doelgroepen en stakeholders. Ze adviseerde onder andere het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninrijkrelaties, NS, de Provincie Overijssel en de OECD. Ze studeerde communciatie, volgde diverse opleidingen waaronder gedragsverandering. Zij adviseerde en begeleide team in de commerciële en publieke sector.

Hoelang duurt de gratis call?

In 30 minuten bespreken we de ins en outs van jullie team en jullie uitdagingen. Op dat moment is vast te stellen of de sessie geschikt is en zal er een passend aanbod worden gedaan.

Wat is een serious game?

Een serious game is een speciaal ontwikkelde werkvorm die spelelementen toepast om kennis over te dragen.

Welke expertise is er in de sessie verwerkt?

Een combinatie van advies-, communciatie-, gedragsverandering-, marketing-, sociale innovatie- en coachingexpertise.

Plan je afspraak in en ontdek snel meer